betrouwbaar | zelfstandig | sociaal | betrokken | organisator | discreet | flexibel

Mijn naam is Anita Hofman en ik heb 30 jaar als directiesecretaresse/bureaumanager bij verschillende grote toneelgezelschappen gewerkt. De laatste 12 jaar bij Toneelgroep De Appel en de 18 jaar daar aan voorafgaand bij Het Toneel Speelt, Het Nationale Toneel en de Haagse Comedie. Deze werkplekken en gezelschappen waren zeer verschillend, waardoor ik een brede werkervaring heb en over een groot netwerk beschik. De afgelopen jaren heb ik veel verschillende werkzaamheden verricht en heb daardoor ruime secretariële, organisatorische en administratieve ervaring.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat er steeds minder werk is voor (directie)secretaresses/bureaumanagers en dat bracht mij op het idee om mijn diensten aan te bieden als Virtual Assistant onder de naam HofmanHelpt Office Support. Een bureau om grote en kleine bedrijven, al dan niet in de culturele sector, te ondersteunen door een aantal werkzaamheden uit handen te nemen. Dit kan al vanaf een paar uur in de week of maand, op incidentele basis of op projectbasis.

De verschuiving van het klassieke ondersteunen naar het ondersteunen op maat komt steeds vaker voor, mede door verdere digitalisering en wijzigingen op de arbeidsmarkt. Bedrijven kiezen steeds vaker voor deze flexibele manier van werken, zodat ze geen personeel in dienst hoeven te nemen of voor een werkplek hoeven te zorgen. Daarnaast is er een groeiende groep van ambitieuze ondernemers, die op zoek is naar flexibiliteit in ondersteuning.